Zážítkový kurz, na kterém posunete své hranice a možná získáte úplně jiný pohled na svou mysl, práci s limity a myšlením.

Zažijte to!

Další termín VÝPRAVY NA SNĚŽKU startuje za:

Den(y)

:

Hodina(y)

:

Minuty

:

Sekund

První termín expedice: 23.-26.1. 2025

3 DENNÍ ZÁŽITKOVÝ RETREAT

⭐️ Pojďte vystoupit ze své komfortní zóny. 

⭐️ Naučte se netradiční a vysoce efektivní způsoby zahřívání dýcháním (účinější než Wim Hof technika).

⭐️ Prožijte, jaké je to býl plně tady a teď: v místnosti i venku, v zimě i pokojové teplotě.

⭐️ Přeměňte stres ve zdroj energie.

⭐️ Dopřejte si pozitivní stres, jehož přirozeným výsledkem je skvělá nálada, spousty energie a opravdová spokojenost sám / sama se sebou.

👉 PŘIHLÁSIT SE

Dopřejte si nejzážitkovější formu seberozvoje

Tento retreat není jen o výstupu samotném. Mnoho účastníků a absolventů říká, že výstup samotný byl jen třešnička na dortu. Největším přínosem je celková atmosféra v průběhu retreatu a cvičení vhodná do průběhu běžného dne. Užijte si čas strávený s podobně smýšlejícími lidmi, kterým není jedno jak žijí a zajímají se aktivně o svůj rozvoj a zdraví.

Posuňtě své domnělé i skutečné hranice!

KDY A KDE SE VÝSTUPY NA SNĚŽKU KONAJÍ

📢 NOVÉ TERMÍNY NA ZIMU 2024/2025!

První termín: 23.-26.1. 2025

Druhý termín: 6.-9.3.2025

Ubytovaní je zařízeno v Krkonoších v Penzion Pavlovka.

Adresa: Dolní Malá Úpa, 542 21 Malá Úpa

JAK SE BUDEME SPOLEČNĚ PŘIPRAVOVAT

V průběhu přípravy od vašeho přihlášení vám budeme poskytovat praktické tipy a triky, jak se postupně na akci připravit. Před výstupem od nás obdržíte e-mail s přehledným seznamem povinné výbavy, abyste měli dostatek času si zajistit vše potřebné. Zároveň obdržíte PDF se základními pravidly výstupu, abyste předem věděl, jakým způsobem je výstup organizován a jaká pravidla je třeba dodržovat pro zajištění maximální bezpečnosti.

Často kladené otázky

Nikdy jsem se neotužoval. Je tato akce pro mě?

Předchozí otužilecká zkušenost není podmínkou. Někteří z našich absolventů byli na tom stejně jako vy, jejich první otužileckou zkušeností byl právě výstup na Sněžku. Od vašeho přihlášení až do samotného výstupu vám budeme postupně zasílat e-mailem praktické tipy, abyste se mohli začít připravovat!

Jak je na akci zařízena bezpečnost?

Kromě hlavního instruktora, který skupinu vede a instruktora který celou výstupovou skupinu uzavírá, má výstupový tým další dva oblečené členy, kteří jsou schopni s čímkoliv pomoct. Jsou tam od toho aby vám pomohli například s manipulací s batohem, vytahováním termosky a nebo oblékáním. V průběhu děláme pravidelné krátké zastávky a hlavní instruktor i ostatní členové týmu pravidelně kontrolují stav všech účastníků, pomocí objektivních a subjektivních ukazatelů. Jedním z testů aktuální kondice jednotlivce je například takzvané „mačkání balonku“, které ukazuje, jak moc je aktuálně nervová soustava chladem ovlivněna.

 

Je mi 55, jsem máma dvou dětí, je tato akce vhodná i pro mě?

Pokud cítíte, že vás výstup volá, určitě ano. Mezi našimi absolventy máme i ženy, včetně matek dospělých dětí, a za roky pořádání expedice jich není málo.

Řídím tým nebo firmu a mám hodně stresu. Co mi takováto akce přinese?

Skvěle si odpočinete. A to hlavně mentálně. Vykompenzujete běžnou denní operativu zážitkem, který bude mít silný přesah do vašeho každodenního energy a stres managementu. Porozumíte také lépe obavám z neznáma a jak je překonávat, což je užitečné nejen osobně, ale také při práci s lidmi a jejich vedení.

Jsem vrcholový atlet. Co mi dá tento kurz?

Dozvíte se a prožijete, jak využívat chlad jako jednu z nejzajímavějších doplňkových metod k dosažení výkonu. Svým přístupem můžete inspirovat i další účastníky, kteří mají zájem na sobě pracovat. Budete mít také možnost se na cokoliv zeptat a zjistit, jak si dané metody přizpůsobit pro svůj individuální trénink. Libor, který retreat vede, má zkušenosti s prací s mnoha vrcholovými atlety.

Co když mi bude v průběhu výstupu opravdu hodně zima?

Proto máme s sebou teplé oblečení a zimní výbavu. Bereme si ještě o něco více oblečení, než byste si vzali běžně. Takže pokud vám bude příliš zima a budete se potřebovat obléct, jednoduše se doobléknete. Jak poznat, že je čas se obléct, se věnujeme v pátečním odpoledním programu, kde si ukážeme, jak postupovat, když vám začne být opravdu zima.

Má smysl účastnit se výstupu když už jsem na vaší akci byl?

Práce na sobě není jednorázová záležitost. Někteří naši absolventi si to jednou prožijí a zážitek si odškrtnou, ale jsou i lidé, kteří se k nám vracejí několik let po sobě a při každé cestě na horu zažijí nová odhalení. Navíc retreat není jen o výstupu. Neustále se učíme a zdokonalujeme naše postupy, takže každý rok můžete objevit něco nového.

Naučíte se:

❄️ jak na chladovou terapii efektivně po celý rok

❄️ co jíst a pít pro lepší termoregulaci

❄️ co vám chlad umí do života přinést: vědecky i zkušeností ověřené přínosy, o kterých jste ještě neslyšel/a

Co vám výstup přinese:

❄️ pocit naplnění a dosažení něčeho neobvyklého

❄️ porozumění, že většina překážek jsou jenom v naší mysli

❄️ podporou imunity a odolnosti

❄️ jedinečnou příležitost pracovat se svým myšlením

❄️ jeden z nejúčinnějších způsobů zrychlování metabolismu  

❄️ porozumění, jak jsou tělo a mysl propojené

❄️ jednu z nejefektivnějších cest, jak vyprodukovat velké množství endorfinů mít skvělou náladu a být odolnější

❄️ praktický zážitek, jak dýchání a různé dechové techniky ovlivňují tělo

❄️ praxi vytváření tělesného tepla které vám dá fyzický i mentální komfort kdykoliv v průběhu dne

CHCI SE PŘIHLÁSIT NA EXPEDICI

Zkušenosti účastníků s výstupem na sněžku v kraťasech

Sdílení před a po výstupu!

PROVEDE VÁS

nejzkušenější tým v České republice, vedený Liborem Mattušem, dlouholetým instruktorem chladové terapie, který pomohl na Sněžku v kraťasech stovkami lidí a jejich příběhy zachytil ve své knize CHLADOVÁ TERAPIE.


Libor je certifikovaný neurojazykový kouč, Instruktor chladové terapie a dýchání, tlumočník čínského jazyka. Libor zkoumá tradiční i moderní přístupy ke zdraví a kombinuje je do funkčního a snadno využitelného celku, kterému se na Západě říká biohacking. Je spoluzakladatelem biohacking projektu Code of Life. Spolupracuje s firmami (od menších po korporáty), podnikateli a také se špičkovými českými atlety. Součástí jeho seberozvojových akvit pro jednotlivce i týmy jsou pravě tyto známé zimní výpravy na Sněžku jen v šortkách.
 

CENA

ZPĚT NA WEB